Възраждане“ поискаха предсрочни избори. През последните седмици българският народ е

...
 
Възраждане“ поискаха предсрочни избори. През последните седмици българският народ е
Коментари Харесай

„Възраждане“ поискаха предсрочни избори

 

„ Възраждане “ желаеха предварителни избори. „ През последните седмици българският народ е очевидец на цялостен провал на държавността с помощта на позорните опити за нов „ брак по сметка “ сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. “ Това сподели депутатът Искра Михайлова в декларация от името на парламентарната група на „ Възраждане “.

По думите ѝ двете обединения непрестанно се „ дебнат “ и си нанасят „ удари “, а в това време водят договаряния да ръководят още време.

„ И децата виждат, че единственото, което ви свързва, е „ плячката “, счита Михайлова и уточни, че е извънредно време да се спрат с опитите за сглобки и обединения, които не са нищо повече от едно „ унищожително и агонизиращо “ ръководство на страната. “

„ Единствената причина да продължавате мъката е, че знаете, че едни избори ще завършват вашето премеждие във властта. На ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи може да им харесва да унижават ПП-ДБ, само че това не се харесва на българите. Вие (ПП-ДБ) провалихте най-милото си, върху което изградихте цялото си политическо битие – правосъдната промяна. Тя е от дълго време предадена на милостта на Борисов и Пеевски “, разяснява още тя.

Михайлова съобщи, че страната ни има потребност от незабавни дейности за излекуване във всеки един бранш, който ПП-ДБ са съумели да доразрушат по модела на съдружните им сътрудници от ГЕРБ.

„ Време за възобновление на държавността, до момента в който не е пристигнало време за нейното възкресяване “, добави още тя.

„ Съставянето на ново държавно управление е въпрос на политическа зрялост. Много упорито се постанова тезата, че българите не желаят избори. Тя е много неоснователна. “ Това сподели по-рано някогашният вицепремиер и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова, напомня SafeNews.

Източник: Българска телеграфна агенция

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР